ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας: Το Σύνταγμα δίνει την δυνατότητα στη Βουλή για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τον γάμο ομοφύλων – Τι φοβούνται;

Μήπως, σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα, «οι δημοσκοπήσεις της κυβέρνησης δεν φτάνουν για να... πείσουν τους πολίτες για τον γάμο ομοφύλων;».
Ανδρέας Βορύλλας: Το Σύνταγμα δίνει την δυνατότητα στη Βουλή για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τον γάμο ομοφύλων – Τι φοβούνται;

Στη δυνατότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος που δίνει το Σύνταγμα της Ελλάδας για σοβαρά κοινωνικά θέματα, αναφέρθηκε μιλώντας στο Sportime ο βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας.

«Δημοψήφισμα, με βάση το Άρθρο 44, μπορεί να προκηρυχθεί και για νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα», σημείωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται στην κυβέρνηση αφού είναι τόσο σίγουροι πως η κοινωνία δέχεται σε μεγάλο ποσοστό τον γάμο και την υιοθεσία που έπεται του γάμου. Γιατί δεν κάνουν δημοψήφισμα, αφού το Σύνταγμα δίνει αυτή την δυνατότητα;», διερωτήθηκε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Μήπως, σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα, «οι δημοσκοπήσεις της κυβέρνησης δεν φτάνουν για να… πείσουν τους πολίτες για τον γάμο ομοφύλων;».

«Αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας ενημέρωσε πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι… αμαρτία πλέον θα μας πουν πως δεν είναι και δημοκρατικά τα δημοψηφίσματα», τόνισε το Ανδρέας Βορύλλας.

«Δυστυχώς οι τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου εμφανίζουν έναν άνθρωπο που δεν έχει την πραγματική γνώση των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας. Με ψέματα προσπαθούν να καλύψουν την ατζέντα που προσπαθούν να περάσουν με λύσσα. Μακάρι να αγωνίζονταν με τόση ένταση και για τα θέματα υπογεννητικότητας της πατρίδας μας», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

«Ίσως επιτέλους ήρθε η ώρα το δημοψήφισμα εκείνο που ήθελε ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κυρός Χριστόδουλος και ποτέ δεν έγινε να γίνει, για να δούμε τι πραγματικά θέλει ο ελληνικός λαός», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Το Σύνταγμα δίνει την δυνατότητα στη Βουλή για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τον γάμο ομοφύλων – Τι φοβούνται;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.