Άνοιγμα δημοτικών: Τα δύο σενάρια που προκρίνονται

Ένα από τα θέματα που συνεχίζουν να απασχολούν έντονα την κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα ή όχι των δημοτικών σχολείων της χώρας. Τα σενάρια από τους ειδικούς είναι αρκετά, ωστόσο φαίνεται ότι δύο είναι αυτά που έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν. Συγκεκριμένα, το ένα από αυτά θα φέρει τους μαθητές πίσω στα θρανία τους την 1η Ιουνίου...

Ένα από τα θέματα που συνεχίζουν να απασχολούν έντονα την κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα ή όχι των δημοτικών σχολείων της χώρας.

Τα σενάρια από τους ειδικούς είναι αρκετά, ωστόσο φαίνεται ότι δύο είναι αυτά που έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, το ένα από αυτά θα φέρει τους μαθητές πίσω στα θρανία τους την 1η Ιουνίου ή το δεύτερο που θα πάει για την 1η του Σεπτέμβρη.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι το υπουργείο Παιδείας δηλώνει έτοιμο για την επαναλειτουργία των δημοτικών, με όποια επιλογή προκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων» (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικοί είναι έως στιγμής χωρισμένοι στη μέση και αναμένουν περισσότερα στοιχεία για να αποφασίσουν.

Το θέμα για το άνοιγμα των δημοτικών, αναμένεται να συζητηθεί και να ξεκαθαρίσει από τους ειδικούς στις 25 του μήνα.

Στο «τραπέζι» των συζητήσεων αναμένεται να μπει και η πρόταση επιστροφής των μαθητών μόνο δύο τάξεων του δημοτικού της Πέμπτης και Έκτης δημοτικού, των μεγαλύτερων μαθητών που και από μόνοι τους μπορούν να προσέξουν περισσότερο.