ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν τα σχολεία: H θερμομέτρηση, οι μάσκες και τα σημάδια (pics-vids)

Σε ένα πρωτόγνωρο για τα σχολικά χρονικά, περιβάλλον έχουν μπει από το πρωί χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα, καθώς μπαίνουν σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα, τα οποία θα τηρούνται με ευλάβεια. Σήμερα, ημέρα επανέναρξης για τα σχολεία με την επιστροφή της Γ’ Λυκείου- στον δήμο Γλυφάδας πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε κάθε μαθητή και σε κάθε εκπαιδευτικό...
Άνοιξαν τα σχολεία: H θερμομέτρηση, οι μάσκες και τα σημάδια (pics-vids)

Σε ένα πρωτόγνωρο για τα σχολικά χρονικά, περιβάλλον έχουν μπει από το πρωί χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα, καθώς μπαίνουν σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα, τα οποία θα τηρούνται με ευλάβεια.

Σήμερα, ημέρα επανέναρξης για τα σχολεία με την επιστροφή της Γ’ Λυκείου- στον δήμο Γλυφάδας πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε κάθε μαθητή και σε κάθε εκπαιδευτικό που εισέρχεται στις σχολικές μονάδες.

Εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται κάθε πρωί από τις 7, στις εισόδους των σχολείων για τη θερμομέτρηση με ειδικό εξοπλισμό, δηλαδή ειδικές θερμικές κάμερες και θερμόμετρα υπερύθρων ανέπαφης μέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν πολλά σε ξενοδοχεία, πισίνες, παραλίες

Την επόμενη εβδομάδα,την Δευτέρα 18 Μαΐου, θα ακολουθήσουν οι μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου και των γυμνασίων. Οι μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων πιθανώς να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες την 1η Ιουνίου, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών.

Από το υπουργείο έχει ξεκαθαριστεί ότι τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα ανοίξουν ξανά «μόνο αν υπάρχει η βεβαιότητα ότι η πορεία της επιδημίας βαίνει καθοδικά».

Σχολεία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξαν τα σχολεία: H θερμομέτρηση, οι μάσκες και τα σημάδια (pics-vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.