ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν κεφάλια στο συλλαλητήριο στα Χανιά! (vid)

Δυναμική παρουσία κόσμου στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε 24 πόλεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ωστόσο, η συγκέντρωση στα Χανιά αμαυρώθηκε με επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών. Σύμφωνα με το flashnews.gr, Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων λίγο πριν την έναρξη συγκέντρωσης για το «Μακεδονικό»....
Άνοιξαν κεφάλια στο συλλαλητήριο στα Χανιά! (vid)

Δυναμική παρουσία κόσμου στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε 24 πόλεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ωστόσο, η συγκέντρωση στα Χανιά αμαυρώθηκε με επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων λίγο πριν την έναρξη συγκέντρωσης για το «Μακεδονικό».

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας! [pics]

Στο χώρο της συγκέντρωσης εμφανίστηκε ομάδα νεαρών του αντιεξουαστικού χώρου, που κρατώντας πανό άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση κινήθηκαν προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πρώτη εστία έντασης με την κατάσταση να εκτονώνεται λίγο μετά.

Όταν στο χώρο έφθασαν και άλλοι πολίτες προκειμένου να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση, ακολούθησε νέος γύρος αντιπαράθεσης, με συμμετοχή αυτή τη φορά και αστυνομικών που προσπάθησαν να απομακρύνουν τους νεαρούς του αντιεξουαστικού χώρου από την πλατεία.

Ακολούθησαν στιγμές έντασης μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την αποχώρηση των τελευταιων από την δημοτική αγορά και την προσαγωγή δύο ατομων που φέρονται να εμπλέκονται στον τραυματισμό του αστυνομικού.

Ένας από τους αστυνομικούς έφερε τραύμα στο κεφάλι και χρειάσθηκε να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες σε φαρμακείο που βρίσκεται στην πλατεία της αγοράς.

 

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξαν κεφάλια στο συλλαλητήριο στα Χανιά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.