ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντετοκούνμπο-Μύκονος: Στην Ψαρού με αγκαλιά τη Μαράια

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ...
Αντετοκούνμπο-Μύκονος: Στην Ψαρού με αγκαλιά τη Μαράια

Αντετοκούνμπο-Μύκονος: Συνεχίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τη σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπίγκερ. Ο κορυφαίος παίκτης του NBA της σεζόν 2018-19, έκατσε αρκετές ημέρες στην Ελλάδα και στο συγκεκριμένο νησί.

Είχε ταξιδέψει στη Μύκονο για να δώσει το «παρών» σε φιλανθρωπικό εκδήλωση και από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, συνέχισε τις διακοπές του. Παράλληλα, επισκέφτηκε και μία από τις πιο κοσμικές παραλίες, την Ψαρού. Εκεί όπου ήταν μαζί με τη Μαράια και απόλαυσαν μαζί τις ομορφιές του νησιού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κρύβει την χαρά του για όσα έχει δει στη Μύκονο και για τις στιγμές που έχει καταφέρει να περάσει με τους δικούς του ανθρώπους. Μαζί του, εκτός από τη Μαράια, είναι και τα αδέρφια του όπως και η μητέρα του.

Μάλιστα στην Ψαρού έφτασαν όλοι μαζί με σκάφος, κάνοντας πριν μία μικρή κρουαζιέρα.

Στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο «Kensho», όπου και δείπνησαν μαζί με την οικογένειά του. Όπως και ορισμένοι στενοί φίλοι της οικογένειας.

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι είχε καλή διάθεση ο Γιάννης φάνηκε και από το γεγονός ότι έκανε και πλάκα όταν έφτασε στην Ψαρού. Συγκεκριμένα όταν έφτασε στην κοσμική παραλία μιμήθηκε τον γνωστό σπρίντερ Usain Bolt. Έκανε την χαρακτηριστική κίνηση στον αέρα με το χέρι τεντωμένο, ενώ το ίδιο έκανε και η Μαράια.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mykonos Live TV

Αντετοκούνμπο-Μύκονος: Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα protothema.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο-Μύκονος: Στην Ψαρού με αγκαλιά τη Μαράια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.