ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδήμαρχος Ναυπλίου: «Το Πάσχα εγώ να σουβλίζω αρνί και οι μετανάστες σκύλους» (vid)

Σάλος από δήλωση αντιδημάρχου
Αντιδήμαρχος Ναυπλίου: «Το Πάσχα εγώ να σουβλίζω αρνί και οι μετανάστες σκύλους» (vid)

Αντιδήμαρχος Ναυπλίου: Σάλο έχει προκαλέσει η τοποθέτηση αντιδημάρχου του Ναυπλίου για τους μετανάστες και πρόσφυγες που ενδέχεται να εγκατασταθούν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο εν λόγω αντιδήμαρχος, προσπαθώντας να περιγράψει τα προβλήματα που κατά τη γνώμη του ενδέχεται να δημιουργήσει η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών, ανέφερε ότι ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα με τις διαφορετικές «φυλετικές καταβολές» του καθενός, δηλαδή «εγώ το Πάσχα να σουβλίζω αρνί και ο άλλος να σουβλίζει τον σκύλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες που σοκάρουν: Γνωστή τραγουδίστρια ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη γιατρό της!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anagnostis.org,, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς ζήτησε να υπάρξει μια αλλαγή στο ψήφισμα για το στρατόπεδο, ρωτώντας μεταξύ άλλων το εξής: «Επειδή το Ναύπλιο είναι ιδιαίτερη πόλη θεωρώ ότι δύσκολα θα βρεθούν ξενοδόχοι να φιλοξενήσουν μετανάστες. Μας ενδιαφέρει το στρατόπεδο. Είμαστε διατεθειμένοι να φιλοξενήσουμε μετανάστες σε αυτή την πόλη ή όχι;».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος Ραφαήλ Μπαρού, λέγοντας ότι μιλά με την ιδιότητα του πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου και όχι σαν αντιδήμαρχος και τόνισε σε μία τοποθέτηση που κρίθηκε ως ρατσιστική: «Κοιτάμε μόνο το στρατόπεδο. Αν βρεθούν κάποιοι ξενοδόχοι κερδοσκόποι να φιλοξενήσουν μετανάστες, εμάς δεν μας νοιάζει; Τί σημαίνει τουριστικά για οικονομία πόλης; Τί σημαίνει αν εγώ το Πάσχα σουβλίζω αρνί και ο άλλος το σκύλο;…»

Αντιδήμαρχος Ναυπλίου: Οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του

 

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιδήμαρχος Ναυπλίου: «Το Πάσχα εγώ να σουβλίζω αρνί και οι μετανάστες σκύλους» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.