ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι θα κινούνται οι εργαζόμενοι

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής εξήγησε με ποιον τρόπο θα μετακινούνται οι εργαζόμενοι στο διάστημα τη διάστημα 00:30 – 05:00 που θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η απαγόρευση κυκλοφορίας επέστρεψε στη ζωή μας και στο διάστημα 00:30 – 05:00 μόνο όσοι έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί τους θα μπορούν να...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι θα κινούνται οι εργαζόμενοι

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής εξήγησε με ποιον τρόπο θα μετακινούνται οι εργαζόμενοι στο διάστημα τη διάστημα 00:30 – 05:00 που θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας επέστρεψε στη ζωή μας και στο διάστημα 00:30 – 05:00 μόνο όσοι έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί τους θα μπορούν να μετακινούνται.

Οι δημοσιογράφοι και άνθρωποι ΜΜΕ μετακινούνται με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας και βεβαίωση εργοδότη που πρέπει να ανανεώνεται κάθε 14 ημέρες.

Σε περιπτώσεις άλλων εργαζομένων φυσικών προσώπων που πρέπει να μετακινηθούν κατά τις ώρες απαγόρευσης, όπως ελεύθερων επαγγελματιών επιτηδευματιών, απασχολούμενων, συμπληρώνουν το αντίστοιχο έντυπο που θα βρίσκεται στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατ’ εξαίρεση μετακίνησή τους πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο και βεβαίωση κίνησης σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι θα κινούνται οι εργαζόμενοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ