ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Παρατείνεται το μέτρο στην παραλία Θεσσαλονίκης

Υπομονή για την έναρξη της διαδικασίας σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων συνέστησε σε όλους ο Νίκος Χαρδαλιάς
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Παρατείνεται το μέτρο στην παραλία Θεσσαλονίκης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην παραλία Θεσσαλονίκης λόγω του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τις τελευταίες ημέρες ένα είναι σίγουρο ότι κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην κοινή μας προσπάθεια, είπε άλλωστε κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς οι παραβάτες ήταν λίγοι αλλά επανέλαβε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως και τις 27 Απριλίου καθώς όπως τόνισε, ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.

Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα μας όπως και στην ΕΕ, αλλά όπως υπογράμμισε η όποια άρση θα ξεκινήσει βήμα βήμα όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν οι λόγοι που τα επέβαλαν.

Κορονοϊός – Ελλάδα: 10 νέα κρούσματα, 2.245 συνολικά, 116 οι νεκροί

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Παρατείνεται το μέτρο στην παραλία Θεσσαλονίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.