ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη απάτη: Επιτήδειοι προσποιούνται τους αστυνομικούς και κόβουν πρόστιμα για μάσκα!

Αστυνομικοί-«μαϊμού» εξαπατούσαν κόσμο για να αποσπάσουν χρήματα μέσα από πρόστιμα για χρήση μάσκας!
Απίστευτη απάτη: Επιτήδειοι προσποιούνται τους αστυνομικούς και κόβουν πρόστιμα για μάσκα!

Κορονοϊός: Όπως όλοι γνωρίζουμε βάσει των νέων μέτρων που υφίστανται, η χρήση της μάσκας καθίσταται υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους συνοδευόμενη από πρόστιμo για τους παραβάτες. Έτσι, ορισμένοι απατεώνες επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα παριστάνοντας τους αστυνομικούς!

Ειδικότερα, όπως ανέφερε καταγγέλλων στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, το περιστατικό συνέβη στη Χαλκίδα, με τον ίδιο να πίνει τον καφέ του σε ένα κατάστημα εστίασης.

Εκείνη την ώρα τον πλησίασαν δύο άντρες και μια γυναίκα ρωτώντας τον γιατί δεν φοράει την μάσκα του, ενώ ζήτησαν και τα στοιχεία του!

Αντιδρώντας πολύ έξυπνα, ο κ. Κώστας ζήτησε την αστυνομική τους ταυτότητα, με τους απατεώνες από την μεριά τους αρχικά να βάζουν πρόστιμο 300 ευρώ, πριν το… παζαρέψουν στα 100 και στα 50, έχοντας ήδη ανακαλύψει την παγίδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη απάτη: Επιτήδειοι προσποιούνται τους αστυνομικούς και κόβουν πρόστιμα για μάσκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.