ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Βόρεια Κορέα ονειρεύεται ο Θ. Βασιλακόπουλος: «Γιατί να μην φυλακίζονται οι ανεμβολίαστοι;»

Φυλάκιση για τους ανεμβολίαστους ζήτησε έμμεσα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μέσω ενός απίστευτου παραληρήματος που τον οδήγησε να τους συγκρίνει με τους... μεθυσμένους οδηγούς!
Απίστευτο: Βόρεια Κορέα ονειρεύεται ο Θ. Βασιλακόπουλος: «Γιατί να μην φυλακίζονται οι ανεμβολίαστοι;»

Ασταμάτητος στις αντιεπιστημονικές, αντισυνταγματικές και απάνθρωπες δηλώσεις είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί στον ΣΚΑΪ και ανάλαβε ρόλο… «νομοθέτη» ζητώντας με έμμεσο τρόπο φυλάκιση για όσους πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί!

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα συλλογιστικής, ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε για μεθυσμένους οδηγούς που προκαλούν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και «παίρνουν κόσμο στον λαιμό» τους, και τους συνέκρινε με τους ανεμβολίαστους και την υποτιθέμενη διασπορά που κάνουν. Για να αναρωτηθεί στο τέλος: «γιατί το ένα είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο είναι δημοκρατικό δικαίωμα που δεν το θίγει κανείς;».

Ο Θ. Βασιλακόπουλος έχει εκτροχιαστεί

Δύο είναι τα τινά που εξηγούν αυτό το χουντικής χροιάς ντελίριο που αποτελεί ντροπή να εκστομίζεται από άνθρωπο που εξασκεί το ιατρικό λειτούργημα. Ή ο κ. Βασιλακόπουλος έχει μείνει ακόμα στην εποχή που το κυρίαρχο (και ανυπόστατο) αφήγημα ήταν πως οι εμβολιασμένοι «δεν μεταδίδουν» ή «μεταδίδουν λίγο» και αρνείται να αντικρύσει τη σημερινή πραγματικότητα, ή είναι τέτοια η μανία του για να εφαρμοστούν ολοκληρωτικού τύπου μέτρα που θα καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας, που πολύ απλά λέει ό, τι του κατέβει στο κεφάλι.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο κ. Βασιλακόπουλος συμπεριφέρεται σα να «ξεχνά» πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κανονικότατα και πως αν δεν προσέχουν (με καραντίνα, μέτρα προφύλαξης κλπ) παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους ακριβώς όπως οι μη προσεκτικοί ανεμβολίαστοι! Τρανή απόδειξη, αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία όπου εργάζονται μόνο εμβολιασμένοι υγειονομικοί και αυτή τη στιγμή νοσούν πάνω από 2.700, με άγνωστο σε πόσους έχει επεκταθεί αυτή η τεράστια διασπορά!

Επιτέλους κάποιος υπεύθυνος πρέπει να μαζέψει τον κ. Βασιλακόπουλο που οργιάζει καθημερινά κάνοντας αποκρουστικές δηλώσεις που και καμία λογική δεν έχουν και προσβάλλουν τους τηλεθεατές και προσβάλλουν την ίδια την υπόσταση της δημοκρατίας!

Αν ο καθηγητής είναι νοσταλγός σκοτεινών εποχών του παρελθόντος, ας κρατήσει την φασιστική ιδεολογία του για τον εαυτό του. Αποτελεί αίσχος να βγαίνει σε δημόσια συχνότητα γιατρός και να ζητά φυλάκιση για πολίτες που ασκούν αναφαίρετο δικαίωμα τους. Και μάλιστα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής να συμφωνούν! Τέτοια ασυδοσία και τέτοια κατάντια δεν έχει ξαναϋπάρξει από γιατρούς και δημοσιογράφους.

Να συζητείται δημόσια και ανερυθρίαστα η μαζική φυλάκιση πολιτών, ανάλογα με το αν έχουν χρησιμοποιήσει ή όχι ένα σκεύασμα φαρμακευτικής εταιρείας.

Να εκστομίζονται αίσχη που όχι απλά κινούνται εκτός ιατρικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας (βλέπε συμπεριφορά Πορτοσάλτε), άλλα θυμίζουν «ενημέρωση» από καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας…

 

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία