ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Βόρεια Κορέα ονειρεύεται ο Θ. Βασιλακόπουλος: «Γιατί να μην φυλακίζονται οι ανεμβολίαστοι;»

Φυλάκιση για τους ανεμβολίαστους ζήτησε έμμεσα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μέσω ενός απίστευτου παραληρήματος που τον οδήγησε να τους συγκρίνει με τους... μεθυσμένους οδηγούς!
Απίστευτο: Βόρεια Κορέα ονειρεύεται ο Θ. Βασιλακόπουλος: «Γιατί να μην φυλακίζονται οι ανεμβολίαστοι;»

Ασταμάτητος στις αντιεπιστημονικές, αντισυνταγματικές και απάνθρωπες δηλώσεις είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί στον ΣΚΑΪ και ανάλαβε ρόλο… «νομοθέτη» ζητώντας με έμμεσο τρόπο φυλάκιση για όσους πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί!

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα συλλογιστικής, ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε για μεθυσμένους οδηγούς που προκαλούν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και «παίρνουν κόσμο στον λαιμό» τους, και τους συνέκρινε με τους ανεμβολίαστους και την υποτιθέμενη διασπορά που κάνουν. Για να αναρωτηθεί στο τέλος: «γιατί το ένα είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο είναι δημοκρατικό δικαίωμα που δεν το θίγει κανείς;».

Ο Θ. Βασιλακόπουλος έχει εκτροχιαστεί

Δύο είναι τα τινά που εξηγούν αυτό το χουντικής χροιάς ντελίριο που αποτελεί ντροπή να εκστομίζεται από άνθρωπο που εξασκεί το ιατρικό λειτούργημα. Ή ο κ. Βασιλακόπουλος έχει μείνει ακόμα στην εποχή που το κυρίαρχο (και ανυπόστατο) αφήγημα ήταν πως οι εμβολιασμένοι «δεν μεταδίδουν» ή «μεταδίδουν λίγο» και αρνείται να αντικρύσει τη σημερινή πραγματικότητα, ή είναι τέτοια η μανία του για να εφαρμοστούν ολοκληρωτικού τύπου μέτρα που θα καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας, που πολύ απλά λέει ό, τι του κατέβει στο κεφάλι.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο κ. Βασιλακόπουλος συμπεριφέρεται σα να «ξεχνά» πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κανονικότατα και πως αν δεν προσέχουν (με καραντίνα, μέτρα προφύλαξης κλπ) παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους ακριβώς όπως οι μη προσεκτικοί ανεμβολίαστοι! Τρανή απόδειξη, αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία όπου εργάζονται μόνο εμβολιασμένοι υγειονομικοί και αυτή τη στιγμή νοσούν πάνω από 2.700, με άγνωστο σε πόσους έχει επεκταθεί αυτή η τεράστια διασπορά!

Επιτέλους κάποιος υπεύθυνος πρέπει να μαζέψει τον κ. Βασιλακόπουλο που οργιάζει καθημερινά κάνοντας αποκρουστικές δηλώσεις που και καμία λογική δεν έχουν και προσβάλλουν τους τηλεθεατές και προσβάλλουν την ίδια την υπόσταση της δημοκρατίας!

Αν ο καθηγητής είναι νοσταλγός σκοτεινών εποχών του παρελθόντος, ας κρατήσει την φασιστική ιδεολογία του για τον εαυτό του. Αποτελεί αίσχος να βγαίνει σε δημόσια συχνότητα γιατρός και να ζητά φυλάκιση για πολίτες που ασκούν αναφαίρετο δικαίωμα τους. Και μάλιστα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής να συμφωνούν! Τέτοια ασυδοσία και τέτοια κατάντια δεν έχει ξαναϋπάρξει από γιατρούς και δημοσιογράφους.

Να συζητείται δημόσια και ανερυθρίαστα η μαζική φυλάκιση πολιτών, ανάλογα με το αν έχουν χρησιμοποιήσει ή όχι ένα σκεύασμα φαρμακευτικής εταιρείας.

Να εκστομίζονται αίσχη που όχι απλά κινούνται εκτός ιατρικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας (βλέπε συμπεριφορά Πορτοσάλτε), άλλα θυμίζουν «ενημέρωση» από καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Βόρεια Κορέα ονειρεύεται ο Θ. Βασιλακόπουλος: «Γιατί να μην φυλακίζονται οι ανεμβολίαστοι;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.