ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία για 460 επιβάτες του «Νήσος Χίος»

Πολύωρη καθυστέρηση μετά τη βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου. Το επιβατικό «Νήσος Χίος» με προορισμό τον Πειραιά, παραμένει ακινητοποιημένο στο λιμάνι του Καρλοβασίου της Σάμου. Η αναχώρηση του πλοίου για Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά, ήταν προγραμματισμένη για τις 04:15 τα ξημερώματα, ωστόσο μια βλάβη στον καταπέλτη καθήλωσε το καράβι στο λιμάνι. Αυτή την ώρα γίνονται...
Απίστευτη ταλαιπωρία για 460 επιβάτες του «Νήσος Χίος»

Πολύωρη καθυστέρηση μετά τη βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου.

Το επιβατικό «Νήσος Χίος» με προορισμό τον Πειραιά, παραμένει ακινητοποιημένο στο λιμάνι του Καρλοβασίου της Σάμου. Η αναχώρηση του πλοίου για Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά, ήταν προγραμματισμένη για τις 04:15 τα ξημερώματα, ωστόσο μια βλάβη στον καταπέλτη καθήλωσε το καράβι στο λιμάνι.

Αυτή την ώρα γίνονται επισκευές προκειμένου να διορθωθεί η βλάβη και να προσκομιστεί το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο.

Εντός του «Νήσος Χίος» βρίσκονται 460 επιβάτες, 44 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και τέσσερα δίκυκλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη ταλαιπωρία για 460 επιβάτες του «Νήσος Χίος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.