ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Ιθάκη το διάγγελμα του Τσίπρα

Συμβολισμοί Οδύσσειας στην ανακοίνωση της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια
Από την Ιθάκη το διάγγελμα του Τσίπρα

Την Ιθάκη επέλεξε ο πρωθυπουργός και το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα ανακοινώνοντας το τέλος των μνημονίων άλλα την αλλαγή στην ελληνική οικονομία.

Οι πρώτες σκέψεις της κυβέρνησης ήταν το διάγγελμα να γίνει από το Καστελόριζο, όπου και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η είσοδος της Ελλάδας στο μνημόνιο.

Ωστόσο εν τέλει, επιλέχθηκε η Ιθάκη πρωτίστως λόγω του συμβολισμού…Οδύσσειας.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Τσίπρας θα αναφερθεί στη νέα εποχή ξεκινά για την Ελλάδα αναφέροντας κυρίως πως πια η ίδια η χώρα αποφασίζει για την τύχη της.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι οι διατυπώσεις του πρωθυπουργού θα είναι προσεκτικές κυρίως σε ότι αφορά τα μέτρα, καθώς οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν ενώ η επιτήρηση της Ελληνικής οικονομίας θα είναι αυστηρή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από την Ιθάκη το διάγγελμα του Τσίπρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.