ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη – ΒΟΜΒΑ «δείχνει» δολοφονία του Βασίλη Καλογήρου! – Δορυφόρος κατέγραψε 2 άτομα να πηγαίνουν στην ερημιά του Τυρνάβου στις 11 Φεβρουαρίου!

Έξι ημέρες πριν βρεθεί νεκρός ο Βασίλης, καταγράφηκε όχημα που έφτασε νύχτα στην περιοχή, με 2 άτομα να περπατούν ως το σημείο που βρέθηκε η σορός!
Αποκάλυψη – ΒΟΜΒΑ «δείχνει» δολοφονία του Βασίλη Καλογήρου! – Δορυφόρος κατέγραψε 2 άτομα να πηγαίνουν στην ερημιά του Τυρνάβου στις 11 Φεβρουαρίου!

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή του OPEN, «Υποθέσεις», που μοιάζει να δίνει οριστικό τέλος σε όλα τα κακοήθη σενάρια που διακινούνται σκόπιμα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου. Από τη μέρα που βρέθηκε η σορός του γιου της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας στον Τύρναβο, έχουν επιστρατευτεί διάφορες χυδαιότητες για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να την απομακρύνουν από το  – εξαρχής – πιο πιθανό σενάριο, εκείνο της δολοφονίας.

Και τι αισχρότητα δεν έχουν πει για τον αδικοχαμένο Βασίλη οι πληρωμένοι της παραπληροφόρησης, προσβάλλοντας τη μνήμη του νεκρού. Ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι ήταν… υπερβολικά δεμένος με τον πατέρα του (λες και είναι κάτι αφύσικο αυτό), ότι τον επηρέασε η σχέση του με τη θρησκεία (!), ότι οι μαρτυρίες δεν είναι αξιόπιστες και τόσα άλλα.

Και όλες αυτές τις αθλιότητες δεν τις έγραφαν μόνο τρολ του διαδικτύου, αλλά και μεγάλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, όπως επίσης τις αναπαρήγαγαν και διάφοροι σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Και ενώ βλέπουμε ότι η έρευνα για τον Βασίλη περιστρέφεται επιτηδευμένα γύρω από τα πιο απίθανα σενάρια, μια δημοσιογραφική εκπομπή έκανε κάτι το αυτονόητο, που για κάποιο… περίεργο λόγο δεν το έκαναν οι Αρχές ως τώρα.

Τι ήταν αυτό; Να αναζητήσουν φωτογραφικό υλικό από δορυφόρους για να δουν αν μπορεί να εντοπιστεί κάποια ύποπτη κίνηση ανθρώπων στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός ο Βασίλης. Αυτό που ανακάλυψαν σοκάρει – αλλά και εξοργίζει ταυτόχρονα για την ανεξήγητη ολιγωρία των Αρχών.

Ο δορυφόρος έδειξε ότι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου (6 μέρες πριν βρεθεί η σορός του Βασίλη από κτηνοτρόφο της περιοχής) στις 19:42 το απόγευμα, ένα όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση σε αγροτικό δρόμο και φτάνει κοντά στο επίμαχο σημείο όπου και αρχικά κάνει έναν κύκλο γύρω από την περιοχή που βρίσκεται η κτηνοτροφική μονάδα. Έπειτα το όχημα σταματά στον κύριο δρόμο και 2 άτομα κατεβαίνουν από αυτό και κινούνται πεζοί ως το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βασίλης 6 μέρες αργότερα!

Η μέρα που τα ύποπτα άτομα βρέθηκαν στο σημείο, συμβαδίζει απόλυτα με την περιγραφή του κτηνοτρόφου ότι τα σκυλιά του μαντριού άρχισαν να γαβγίζουν 5 μέρες πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του Βασίλη.

Εντύπωση προκαλεί πώς γίνεται μια τέτοια συγκλονιστική αποκάλυψη να μην είναι ήδη πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα! Εφόσον επιβεβαιωθεί πλήρως το ρεπορτάζ, έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με δολοφονία και αυτομάτως δημιουργείται μια χιονοστιβάδα ερωτημάτων:

Ποιοι άθλιοι διέρρεαν σε μεγάλα ΜΜΕ από τις πρώτες μέρες ότι ο Βασίλης πέθανε στο σημείο που βρέθηκε; Ποιοι έκριναν ότι δεν υπήρχαν σημάδια μεταφοράς της σορού; Γιατί «θάφτηκε» η μαρτυρία του κυνηγού που έλεγε ότι στο σημείο δεν υπήρχε τίποτα μέχρι αρχές Φλεβάρη; Γιατί υποβαθμίστηκε η μαρτυρία αξιόπιστου ατόμου που είπε ότι είδε τον Βασίλη να μπαίνει σαν χαμένος σε αυτοκίνητο με 3 άτομα και μάλιστα να κάθεται στην πίσω θέση μαζί με τους 2;

Γιατί οι Αρχές δεν σκέφτηκαν εδώ και τόσες μέρες να εξετάσουν το αυτονόητο, όπως είναι οι καταγραφές των δορυφόρων; Γιατί εστιάζουν εδώ και μέρες τα ΜΜΕ στη φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του Βασίλη, ενώ όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι πρόκειται για κοινότατη ουσία που δεν εξηγεί τίποτα απ’ όσα συνέβησαν στον Βασίλη;

Τι δουλειά είχαν 2 άτομα να κινούνται σε ένα τόσο ερημικό και δύσβατο σημείο ενώ είχε πέσει μάλιστα και το σκοτάδι; Γιατί οι φερόμενοι δολοφόνοι διάλεξαν το συγκεκριμένο σημείο για να εναποθέσουν το σώμα του Βασίλη; Μήπως επειδή ήθελαν σκόπιμα να θορυβηθούν τα σκυλιά του κοντινού μαντριού κι έτσι να βρεθεί η σορός και να σταλθεί μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες;

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι ο θείος του αδικοχαμένου Βασίλη και πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Γιώργος Αποστολάκης, έκανε σήμερα μια ανάρτηση με τη συνταρακτική αποκάλυψη της εκπομπής του OPEN, γράφοντας με νόημα ότι «καθόλου χαμένη δεν πήγε τόση συντονισμένη προπαγάνδα για τον Βασίλη, γιατί του πρόσθεσε μεταθανάτια στεφάνια συκοφαντίας».

Η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του Βασίλη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον Τύρναβο μιλούν για δολοφονία, και τώρα πλέον με τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως, φαίνεται να επιβεβαιώνονται απόλυτα.

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που δεν φοβάται - Ο διάλογος χωρίς σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, γίνεται άλλοθι στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία