ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκατάσταση Περικλή Γκιόλια από το in.gr

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα σε σχέση με δημοσίευμα της 4ης Φεβρουαρίου 2019
Αποκατάσταση Περικλή Γκιόλια από το in.gr

Με αφορμή δημοσίευμα του in.gr που αναρτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου με τίτλο «Περικλής Γκιόλιας: Οι αμοιβές μαμούθ από Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη και η επιταγή του ενός εκατομμυρίου», η ιστοσελίδα δηλώνει τα εξής.

«Σε σχέση με τα αναφερόμενα για τον κ. Περικλή Γκιόλια στο άρθρο της 4ης/2/2019 με τίτλο «Περικλής Γκιόλιας: Οι αμοιβές μαμούθ από Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη και η επιταγή του ενός εκατομμυρίου», περί δήθεν σύνδεσης του κ. Γκιόλια με παράνομες δραστηριότητες, με παράνομη είσπραξη ποσών και με δήθεν απόκρυψη στοιχείων από τη δικαιοσύνη, η ιστοσελίδα, ο διευθυντής, ο συντάκτης και ο ιδιοκτήτης δηλώνουμε ότι το δημοσίευμα ήταν αναληθές ως προς τον κ. Περικλή Γκιόλια και η ιστοσελίδα μας δεν είχε πρόθεση να εμφανίσει τον κ. Γκιόλια ως τελούντα παράνομες ενέργειες ή παραλείψεις και ανακαλεί οποιαδήποτε φράση του άρθρου σε σχέση με τον κ. Περικλή Γκιόλια, τον οποίο σεβόμαστε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκατάσταση Περικλή Γκιόλια από το in.gr», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.