ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΘ: Εικόνες ντροπής με φοιτητές να περιμένουν στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό

Άσχημες εικόνες στο ΑΠΘ με φοιτητές να σχηματίζουν ουρές περιμένοντας λες και είναι... επαίτες για μια μερίδα φαγητού.

Απίστευτες εικόνες καταγράφονται στο ΑΠΘ, όπου οι φοιτητές σχηματίζουν ουρές και περιμένουν με τις ώρες για να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εικόνες που δεν τιμούν το ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και γενικότερα το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα έξω έξω από τη φοιτητική λέσχη του Πανεπιστημίου φοιτητές σχηματίζουν ατελείωτη ουρά περιμένοντας πολύ ώρα προκειμένου να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σελίδα GRTimes.gr, η κατάσταση αυτή με τους φοιτητές να στοιβάζονται στο πεζοδρόμιο, για να λάβουν φαγητό με τη μορφή «take away» συνεχίζεται εδώ και ημέρες.

Αυτό που συμβαίνει κατήγγειλαν οι φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ, τονίζοντας ότι «δεν πάει άλλο». Μάλιστα προανήγγειλαν και κινητοποιήσεις.

«Αντί να χρησιμοποιούνται και οι τέσσερις διανομές – σειρές, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο, ενώ η άνω λέσχη που θα μπορούσε να λειτουργήσει προκειμένου να αποσυμφοριστούν οι ουρές των φοιτητών, αξιοποιείται μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη», εξήγησε στην ίδια πηγή, ο γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής του ΑΠΘ, Τάσος Παπαδόπουλος.

Και συνεχίζεται λέγοντας: «Όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει προσωπικό να εξυπηρετήσει αυτόν τον κόσμο. Για να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο κέρδος για τον εργολάβο που έχει αναλάβει τη λέσχη, έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές αλλά και κάθε χρόνο η ποιότητα του φαγητού να πηγαίνει προς το χειρότερο».

Αναγνωρίζει πάντως ότι οι λιγοστοί υπάλληλοι κάνουν υπερπροσπάθεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα και πιο σύντομα τον κόσμο, ωστόσο, αυτό δεν αρκεί.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω με την κατάσταση που επικρατεί στη λέσχη του ΑΠΘ

Exit mobile version