ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Παρουσιάστηκε μια Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη» (vid)

Στο ενωτικό πνεύμα στο οποίο διεξάγεται η σύγκληση της Ιεραρχίας αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Παρουσιάστηκε μια Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη» (vid)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στάθηκε στο ενωτικό πνεύμα στο οποίο διεξάγεται η σύγκληση της Ιεραρχίας, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Pemtpousia TV και του ope.gr.

O Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας εξερχόμενος του Καθολικού της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πετράκη μετά την ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος των εψηφισμένων νέων Μητροπολιτών και Βοηθών Επισκόπων, δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι διότι παρουσιάστηκε μία Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη, με αγάπη, αγωνιζομένη για το καλό του λαού μας».

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Παρουσιάστηκε μια Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.