ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργίες 2024: Πότε θα πέσει φέτος το Πάσχα – Όλες οι αργίες που ακολουθούν!

Το Πάσχα πλησιάζει πλέον, ενώ έρχονται και άλλες αργίες για το 2024!
Αργίες 2024: Πότε θα πέσει φέτος το Πάσχα – Όλες οι αργίες που ακολουθούν!

Πολύ κοντά βρισκόμαστε πλέον στο Πάσχα που είναι η επόμενη από τις Αργίες του 2024, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Αρχικά η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα, Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, ενώ η Μεγάλη Παρασκευή στις 3 Μαΐου.

Έτσι η Κυριακή του Πάσχα θα είναι στις 5 Μαΐου, ενώ η επόμενη αργία θα είναι μέσα τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα είναι η Πρωτομαγιά.

Φέτος η Πρωτομαγιά 2024 συμπίπτει με την Μεγάλη Τετάρτη και γι’ αυτό μεταφέρθηκε  για την Τρίτη 7 Μαΐου, αμέσως μετά την Δευτέρα του Πάσχα, ύστερα από απόφαση που πήρε το Υπουργείο Εργασίας.

Από κει και πέρα, έρχονται και άλλες αργίες στη συνέχεια που μπορούν να σας βολέψουν για να ταξιδέψετε και φυσικά να ξεκουραστείτε.

Αργίες 2024: Ποιες απομένουν μέχρι το τέλος του έτους!

  • Κυριακή Πάσχα (5 Μαΐου), Δευτέρα του Πάσχα (6 Μαΐου).
  • Εργατική Πρωτομαγιά (7 Μάϊου) Κοίμηση της Θεοτόκου (Πέμπτη 15 Αυγούστου).
  • Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 24 Ιουνίου). Δεν αποτελεί επίσημη αργία για όλους τους τομείς.
  • Επέτειος του «Όχι» (Δευτέρα 28 Οκτωβρίου).
  • Χριστούγεννα (Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου), δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αργίες 2024: Πότε θα πέσει φέτος το Πάσχα – Όλες οι αργίες που ακολουθούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.