ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρης Πορτοσάλτε: Ο Τσίπρας έχει έναν Καμμένο μέσα του

Με τον Πάνο Καμμένο συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα ο Άρης Πορτοσάλτε μετά τις δηλώσεις του.
Άρης Πορτοσάλτε: Ο Τσίπρας έχει έναν Καμμένο μέσα του

Ο Άρης Πορτοσάλτε τράβηξε για ακόμη μια φορά πάνω του τα βλέμματα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ όταν σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα σχόλιο με αφορμή την υπόθεση «Turkaegean» στην οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε ΕΔΕ μετά από καθυστέρηση μηνών.

Συγκεκριμένο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για «δεινή διπλωματική ήττα» ενώ έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο στο οποίο δήλωσε πως αν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός και γινόταν αυτό που έγινε «θα γυρνούσε με τα πόδια από τη Μαδρίτη».

Ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος υπερασπίστηκε την ονομασία του «Τουρκικού Αιγαίου» προκαλώντας άμεσες αντιδράσεις, σχολίασε την παραπάνω δήλωση του Αλέξη Τσίπρα με τον πλέον καυστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα σχολίασε το πως γίνεται ο άλλοτε πρωθυπουργός ο οποίος αναγνώρισε τη Μακεδονία δίνοντάς της υπόσταση να μιλάει για το «Turkaegean» παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον Πάνο Καμμένο!

«Θέλει να μας δείξει πόσο Καμμένο κρύβει μέσα του. Συνεργάστηκε μαζί του πριν κάποια χρόνια. Τώρα απλά έχει έναν Καμμένο μέσα του!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε μάλιστα να πετάει τα βέλη του προς τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως στη προεκλογική περίοδο ο θεωρητικά αριστερός Αλέξης Τσίπρας προχωράει σε εθνικιστικές δηλώσεις για ένα θέμα χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και ως «περιπατητή της Μαδρίτης».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Δεν είπε κουβέντα στο ΝΑΤΟ αλλά μίλησε σε ξένους ηγέτες για τα νησιά και τις αμερικανικές βάσεις

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Τα 8 άτομα που συνελήφθησαν, αντιμετωπίστηκαν ως «κίνδυνος» για τη Δημοκρατία!

Καλεντερίδης: Ποτέ οι ακτές της Μικράς Ασίας δεν ονομάζονταν ιστορικά ακτές του Αιγαίου




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης Πορτοσάλτε: Ο Τσίπρας έχει έναν Καμμένο μέσα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.