ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρεται ο Αριστείδης Φλώρος

Ο 39χρονος βρισκόταν στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες
Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρεται ο Αριστείδης Φλώρος

Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/9) ο Αριστείδης Φλώρος.

Ο 39χρονος βρισκόταν στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες, μετά την απόφαση να ακυρωθεί το βούλευμα της αποφυλάκισής του και αυτή την ώρα οδηγείται πίσω στις φυλακές.

Σήμερα (3/9) το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο. Πλέον, επιστρέφει στη φυλακή για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή κάθειρξης 21 ετών που του έχει επιβληθεί.

Τις επόμενες ημέρες ο Φλώρος αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα Διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του.

Να σημειωθεί ότι χθες αποκαλύφθηκε ότι η επανεκτίμηση του ιατρικού φακέλου του Αριστείδη Φλώρου μείωσε το ποσοστό αναπηρίας του στο 55%, από 70%, ενώ δύο γιατροί του «Ευαγγελισμού» δήλωσαν δημοσίως ότι στα πιστοποιητικά αυτά έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή τους και ουδέποτε έχουν εξετάσει τον 39χρονο και έχουν υπογράψει κάποιο έγγραφο.

Πηγή: Εκτακτο: Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρεται ο Αριστείδης Φλώρος | iefimerida.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρεται ο Αριστείδης Φλώρος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.