ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία: Έπιασαν τους διαρρήκτες σπιτιών παικτών

Με τη βοήθεια του Φελίπε Πάρντο...
Αστυνομία: Έπιασαν τους διαρρήκτες σπιτιών παικτών

Είχε γίνει μεγάλος ντόρος τα τελευταία χρόνια με τις διαρρήξεις στα σπίτια ποδοσφαιριστών, με την αστυνομία όμως να βρίσκει του δράστες! Συνολικά 33 διαρρήξεις είχαν πραγματοποιήσει οι δράστες, εκ των οποίων οι 9 ήταν σε σπίτια παικτών Ολυμπιακού και ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, είχαν υπάρξει κλοπές στους ποδοσφαιριστές Αραούχο, Οφόε, Σισσέ, Νατχο, Σα, Ναουέλ, Κασελά, Ομάρ, Εμενίκε και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «glyfada24.gr» στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε ρόλο μία κατάθεση του Φελίπε Πάρντο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε παρατηρήσει πως τον ακολουθούσαν τη στιγμή που πήγαινε στο Ρέντη για προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο το ανέφερε στην αστυνομία, κάνοντας παράλληλα και μήνυση.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους οργάνωσαν επιχείρηση και βρήκαν τους δράστες οι όποιοι όμως είχαν ξεφύγει στην Αλβανία για να κρυφτούν, αλλά επέστρεψαν και συνελλήφθησαν οι δύο Αλβανοί ηλικίας 34 και 35 ετών.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «glyfada24.gr»: «Από τις 33 διαρρήξεις που πραγματοποίησε από τον Οκτώβριο του 2017, οι εννέα εισβολές ήταν σε σπίτια ποδοσφαιριστών από τα οποία άρπαζαν κοσμήματα, ρολόγια, χρηματικά ποσά και επώνυμα είδη ένδυσης.Μάλιστα για να μην δίνουν στόχο, χρησιμοποιούσαν πολυτελή οχήματα με τα οποία παρακολουθούσαν τους παίκτες από την ώρα που έφευγαν από το σπίτι μέχρι την προπόνηση.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι εκτός από το Lexus είχαν άλλο ένα υβριδικό ως “υποστηρικτικό” το οποίο σε περίπτωση αδυναμίας του πρώτου, χρησιμοποιείτο ως όχημα διαφυγής.

Ο τρόπος εισόδου στις οικίες, ήταν από παράθυρα και μπαλκονόπορτες, τις οποίες παραβίαζαν με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων που έφεραν.

Κατά τη διάρκεια των κλοπών ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους, φορούσαν γάντια και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ για την μεταξύ τους επικοινωνία χρησιμοποιούσαν “επιχειρησιακές” τηλεφωνικές συνδέσεις, καταχωρημένες στο όνομα ανύπαρκτων αλλοδαπών

Η σύλληψη του ζευγαριού των Αλβανών, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση στις περιοχές Κορωπίου και Ζωγράφου Αττικής, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι τρεις ομοεθνείς συνεργοί τους».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστυνομία: Έπιασαν τους διαρρήκτες σπιτιών παικτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.