ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές

Η κακοκαιρία έφερε και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
Αθήνα: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές

Σοβαρά προβλήματα έχει φέρει το νέο κύμα κακοκαιρίας, με την Αθήνα να αντιμετωπίζει θέματα με την ηλεκτροδότηση.

Αρκετοί Δήμοι βρίσκονται από τα ξημερώματα χωρίς ρεύμα, με τα προβλήματα να εστιάζονται κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Τα περισσότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην Αττική, παρατηρούνται σε Ραφήνα, Μάτι, Ν. Βουτζά και Παλλήνη. Εκτός λειτουργείας είναι μάλιστα τέσσερις γραμμές ηλεκτροδότησης, που έχουν αφήσει χωρίς ρεύμα την Κερατέα, την Ανθούσα, το Πόρτο Ράφτη, την Σαρωνίδα και την Κακιά Θάλασσα.

Από το πρωί συνεργεία προσπαθούν να διορθώσουν τις βλάβες, κάτι που θα γίνει σταδιακά εντός της ημέρας.

Την νύχτα βυθίστηκαν στο σκοτάδι κι άλλες περιοχές στην Αθήνα, όπως η Παλλήνη και τα Γλυκά Νερά.

Προβλήματα στην Κρήτη

Εκτός της Αθήνας, στο στόχαστρο της κακοκαιρίας, μπήκε για άλλη μια φορά η Κρήτη. Υπάρχουν και πάλι στο νησί προβλήματα, με υπερχείλιση ποταμών και κατολισθήσεις, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε διάφορους Δήμους.

Στο Ηράκλειο από την έντονη βροχόπτωση, υπήρξαν καθιζήσεις σε δρόμους, κόβοντας την κυκλοφορία. Περιοχές όπως ο Πύργος και ο Χάρακας, έχουν σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες, καθώς έπεσαν συνολικά πάνω από 100 χιλιοστά νερού!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.