ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγριες επιθέσεις εναντίον κατοίκων του κέντρου (vid)

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγρια έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς συμμορίες κυρίως αλλοδαπών, αλλά και ναρκομανείς επιτίθενται σε κατοίκους του κέντρου. Αθήνα – εγκληματικότητα: Πολίτες καταγγέλλουν σχεδόν καθημερινά τις επιθέσεις που δέχονται στις αρχές οι οποίες προσπαθούν να αστυνομεύσουν όσο καλύτερα γίνεται την περιοχή στις κεντρικές οδούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι...

Άγριες επιθέσεις εναντίον κατοίκων του κέντρου της Αθήνας (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγρια έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς συμμορίες κυρίως αλλοδαπών, αλλά και ναρκομανείς επιτίθενται σε κατοίκους του κέντρου.

Αθήνα – εγκληματικότητα: Πολίτες καταγγέλλουν σχεδόν καθημερινά τις επιθέσεις που δέχονται στις αρχές οι οποίες προσπαθούν να αστυνομεύσουν όσο καλύτερα γίνεται την περιοχή στις κεντρικές οδούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 1000 άτομα αναζητούν τη δόση τους καθημερινά τις δόσεις τους στους δρόμους της πρωτεύουσας

Έντονη είναι η παραβατικότητα και στα Εξάρχεια όπου συμμορίες αναρχικών λυμαίνονται παράνομα διάφορα εγκαταλελειμμένα κτίρια. Δύο εξ αυτών, μετά από μεγάλη επιχείριση, η Αστυνομία προχώρησε  σε εκκένωση των καταλήψεων την οποία είχαν υποστεί.

Παράλληλα στο εσωτερικό τους βρέθηκαν κράνη,αντιασφυξιογόνες μάσκες, στειλιάρια, ηλεκτρονικό υπολογιστή, πυροσβεστήρες κι έντυπο υλικό.

Για την πάταξη της εγκληματικότητας, των ναρκωτικών και του παραεμπορίου 400 αστυνομικοί περιπολούν καθημερινά στην Αθήνα και «χτυπούν» στα ορμητήρια του εγκλήματος.

Ήδη οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα και αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Exit mobile version