ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Θυμίζουν «άδειες» πόλεις μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας (pics)

Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Άρχισε να εφαρμόζεται από σήμερα (Παρασκευή 13/11) το νέο μέτρο για την μείωση των κρουσμάτων κορ0νοϊού που αφορά απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Οι εικόνες που παίρνουμε από τις μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως για παράδειγμα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη προκαλούν αίσθηση. Κι αυτό...
Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Θυμίζουν «άδειες» πόλεις μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας (pics)

ΑθήναΘεσσαλονίκη: Άρχισε να εφαρμόζεται από σήμερα (Παρασκευή 13/11) το νέο μέτρο για την μείωση των κρουσμάτων κορ0νοϊού που αφορά απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Οι εικόνες που παίρνουμε από τις μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως για παράδειγμα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη προκαλούν αίσθηση. Κι αυτό καθώς ελάχιστοι ήταν εκείνοι που βρίσονταν εκτός του σπιτιού τους. Ουσιαστικά θυμηθήκαμε ανάλογες εικόνες θυμίζοντας ανάλογες κατά το πρώτο lockdown όταν και πάλι ίσχυε απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν έξω, από τις 21:00 έως 5 το πρωί είναι οι εξής:

  • εργασία (με βεβαίωση εργοδότη)
  • υγεία (SMS 1 στο 13033)
  • μικρή βόλτα των κατοικίδιων σε κοντινή απόσταση από την οικία (SMS 6 στο 13033)

Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία εφαρμόζεται από τις 9 το βράδυ έως της 5 το πρωί. Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία εφαρμόζεται από τις 9 το βράδυ έως της 5 το πρωί. Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία εφαρμόζεται από τις 9 το βράδυ έως της 5 το πρωί. Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία εφαρμόζεται από τις 9 το βράδυ έως της 5 το πρωί.

Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία εφαρμόζεται από τις 9 το βράδυ έως της 5 το πρωί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Θυμίζουν «άδειες» πόλεις μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.