ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθηνών-Λαμίας: Νεκρή γυναίκα από παράσυρση

Τραγικό θάνατο βρήκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας μια 56χρονη γυναίκα η οποία προσπάθησε να διασχίσει πεζή τον δρόμο.
Αθηνών-Λαμίας: Νεκρή γυναίκα από παράσυρση

Τραγικό θάνατο βρήκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας μια 56χρονη γυναίκα η οποία προσπάθησε να διασχίσει πεζή τον δρόμο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας (17/6).

Μια γυναίκα 56 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, προσπάθησε να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα για να πάει στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, αποβιβάστηκε από λεωφορείο στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του 182ου χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στα Καμένα Βούρλα, στο παλιό κέντρο Σεϋχέλλες.

Διέσχισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του ΠΑΘΕ που έχει κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα και ανέβηκε στο διαχωριστικό μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Σε πάρκινγκ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λαμία την περίμενε ο σύζυγός της, ωστόσο την παρέσυρε διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να την διαμελίσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που επιλήφθηκαν του τροχαίου δυστυχήματος ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ το Α τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ερευνά την υπόθεση για να εξακριβωθούν οι αιτίες που έχασε την ζωή της η 56χρονη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθηνών-Λαμίας: Νεκρή γυναίκα από παράσυρση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.