ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: 160 ευρώ για δύο ξαπλώστρες σε παραλία!

Ένα ζευγάρι που επιθυμεί το Σαββατοκύριακο να πάει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Αττική: 160 ευρώ για δύο ξαπλώστρες σε παραλία!

Αττική: Ένα ζευγάρι που επιθυμεί το Σαββατοκύριακο να πάει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να δώσει 80 ευρώ για μια ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες!

Η τιμή διπλασιάζεται στα 160 ευρώ αν κάνει κράτηση μέσω διαδικτύου στην πρώτη σειρά και στα 140 ευρώ στη δεύτερη σειρά!

Στη Βάρκιζα η πρώτη σειρά έχει 50 ευρώ και η τιμή κατεβαίνει για τις πιο πίσω ξαπλώστρες.

Στο Λαγονήσι η ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες κοστίζει 100 ευρώ για την τρίτη σειρά και πίσω, 110 ευρώ για τη δεύτερη σειρά και 120 ευρώ για την πρώτη σειρά.

Σε αυτές τις τιμές συμπεριλαμβάνονται 2 σνακ και 2 μικρά μπουκάλια νερό, ενώ το πάρκινγκ κοστίζει επιπλέον 12 ευρώ.

Πιο φθηνά θα πληρώσουν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην Ανάβυσσο οι λουόμενοι το Σαββατοκύριακο.

Στο Aegeon Beach Hotel το σετ κοστίζει 70 ευρώ, αλλά στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και κατανάλωση τροφίμων και ποτών αξίας 20 ευρώ και δωρεάν πάρκινγκ.

Αισθητά μειωμένες οι τιμές τις καθημερινές, αλλά και πάλι τσουχτερές, με την ομπρέλα και τις δυο ξαπλώστρες να κοστίζει από 30 έως 60 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, δήλωσε στο MEGA: «Στις παραλίες τηρείται η νομοθεσία που προβλέπει την κάλυψη έως και 50% αυτών από ιδιώτες, με το υπόλοιπο μέρος να είναι ελεύθερο για του πολίτες.

Ακριβώς δίπλα υπάρχει ελεύθερη παραλία που μπορεί να πάει ο καθένας. Εγώ δεν μπορώ να πάω εκεί, προφανώς όμως κάποιοι πηγαίνουν για να διατηρείται αυτό το επίπεδο τιμών.

Ο δήμος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης έχει θέσει πλαφόν τα 8,5 ευρώ στις παραλίες που έχει παραχωρήσει σε ιδιώτες. Αυτό είναι κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει σε ακίνητα που δεν τα διαχειρίζεται ο δήμος.

Οφείλουμε οι δήμοι, πριν δώσουμε την οποιαδήποτε διαχείριση, να έχουμε ελεύθερες, καθαρές, δωρεάν παραλίες για τον κόσμο».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor: Ξεσπάθωσε ο αδελφός της Καρολίνας για τη γυμνή εμφάνιση

Survivor – spoiler: Πότε θα γίνει ημιτελικός και τελικός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική: 160 ευρώ για δύο ξαπλώστρες σε παραλία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.