ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στην ιστιοπλοΐα! Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί

Πέραν της δικής της περίπτωσης Η Σοφία Μπεκατώρου φέρεται να κατέθεσε και για άλλη αθλήτρια από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας που έπεσε θύμα.

Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στην ιστιοπλοΐα! Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Νέο σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στην ιστιοπλοΐα, μετά τις καταγγελίες που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας πριν 23 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου εκτός από τη δική της προσωπική καταγγελία, κατέθεσε σήμερα (Τετάρτη 20/1) στον εισαγγελέα όσα γνωρίζει και για άλλη σεξουαλική κακοποίηση, αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας! Υπόθεση για την οποία δεν υπάρχει και θέμα παραγραφής.

Η νέα καταγγελία που έγινε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, δικαιώνει και την πρωτοβουλία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου που άνοιξε την έρευνα, έστω κι αν η όποια ευθύνη είχε παραγραφεί για την περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου, προσδοκώντας να υπάρξουν αποκαλύψεις και καταγγελίες και από άλλα θύματα για τις οποίες η Εισαγγελία θα μπορούσε να κινηθεί.

Πηγή skai.gr 

 

Exit mobile version