ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Blue Horizon: Νεκρός ο 30χρονος ναυτικός

Ένας 30χρονος μέλος πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που προκλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έκρηξης στο μηχανοστάσιο απεβίωσε στο Γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις τραυματίες, μέλη πληρώματος του πλοίου Blue Horizon είχαν τραυματιστεί από την έκρηξη, ενώ το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου. Από την πρώτη στιγμή ο 30χρονος ήταν σε...
Blue Horizon: Νεκρός ο 30χρονος ναυτικός

Ένας 30χρονος μέλος πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που προκλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έκρηξης στο μηχανοστάσιο απεβίωσε στο Γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις τραυματίες, μέλη πληρώματος του πλοίου Blue Horizon είχαν τραυματιστεί από την έκρηξη, ενώ το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Από την πρώτη στιγμή ο 30χρονος ήταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο λίγες ώρες μετά κατέληξε. Στην εντατική νοσηλεύεται ένας ακόμη εγκαυματίας, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Blue Horizon: Νεκρός ο 30χρονος ναυτικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.