ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Σοκ – Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της απ’ το μπαλκόνι!

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται πίσω από την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης 48χρονης προς τον 68χρονο πρώην άντρα της στο Χαλάνδρι.
Χαλάνδρι: Σοκ – Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της απ’ το μπαλκόνι!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι μετά την άγρια δολοφονική επίθεση της 49χρονης γυναίκας προς τον άντρα μπροστά μάλιστα στα έκπληκτα μάτια του παιδιού τους.

Η δολοφονική επίθεση έγινε την Πέμπτη 11/11 μπροστά στη 12χρονη κόρη της δράστιδος. Η 49χρονη, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία, πυροβόλησε 2 φορές τον 68χρονο οφθαλμίατρο μία στο θώρακα και μία στη κοιλιά.

Η ίδια στη συνέχεια παρέμεινε στο χώρο με το όπλο στο χέρι μέχρι που την συνέλαβε η αστυνομία. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Χτες, Παρασκευή, αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν στενά τη κατάσταση του.

Χαλάνδρι: Η αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής και η απειλή ότι θα ρίξει το παιδί από το μπαλκόνι

Η γυναίκα έχει βεβαρημένο ιστορικό με εμφανείς εμμονικές τάσεις. Στο παρελθόν φέρεται να έχει προσπαθήσει να απαγάγει το παιδί της και με την παρέμβαση της αστυνομίας αυτό αποτράπει.

Συγκεκριμένα, το 2017, η γυναίκα δεν είχε επιστρέψει το παιδί στον πρώην σύντροφό της και τη σύζυγό του όπως ορίζοταν από το νόμο. Έτσι, ο οφθαλμίατρος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Η αστυνομία  εντόπισε τη γυναίκα στο σπίτι της μαζί με το παιδί. Όταν μάλιστα της ζήτησαν να παραδώσει το κορίτσι αυτή απειλούσε ότι θα έριχνε το παιδί από το μπαλκόνι και ζήτησε να φύγουν οι άντρες της ΕΚΑΜ από το σημείο κάτι που έγινε με απόφαση εισαγγελέα.

Βρίσκοντας την ευκαιρία, πήρε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο και φαίνεται πως είχε σκοπό να εξαφανιστεί με την κόρη της. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού όμως το οποίο χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της Πάτρας ματαίωσε τα σχέδιά της.

https://youtu.be/o1W_fUP7hzw

Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Εκατομμύρια τιμητικά στεφάνια και κοσμικές εκδηλώσεις μνήμης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα ψίχουλο από αυτό που προσφέρει ένα και μόνο Ψυχοσάββατο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Όλα για τη «βιτρίνα» - Κλιμάκια απολύμαναν τα τρακτέρ των Αγροτών πριν καταφθάσουν στην Αθήνα - Έχει... πρόβατα η πλατεία Συντάγματος;

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που δεν φοβάται - Ο διάλογος χωρίς σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, γίνεται άλλοθι στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία