ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χαμός» ξανά με τα καύσιμα – Έρχεται νέα άνοδος στην τιμή της βενζίνης

Την άνοδο θα πάρει και πάλι η τιμή της βενζίνης.
«Χαμός» ξανά με τα καύσιμα – Έρχεται νέα άνοδος στην τιμή της βενζίνης

«Χαμός» με τα καύσιμα και την τιμή της βενζίνης, η οποία αναμένεται να αυξηθεί και πάλι τις επόμενες ημέρες.

Η ακρίβεια έχει φτάσει σε εξωφρενικά επίπεδα, κάτι που φέρνει τεράστια ανησυχία στους καταναλωτές.

Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, Νίκος Παπαγεωργίου, μιλώντας στο Action24, σημείωσε πως ήδη υπάρχει άνοδος στις τιμές των καυσίμων και κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί.

Αφορμή αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η αναταραχή στο Σουέζ, ενώ σε ερώτηση για το «πως γίνεται οι τιμές να ανεβαίνουν, ενώ τα δεξαμενόπλοια δεν έχουν περάσει ακόμα το Σουέζ», η απάντηση ήταν πως «είναι ένα χρηματιστηριακό προϊόν και κατευθείαν χτυπάει κόκκινο. Φτάνει μία τάση, μας κάνει εντύπωση και εμάς».

Έτσι, παρά το γεγονός πως η τάση ήταν να πέσει τα Χριστούγεννα ακόμα και κάτω από το 1,70/λίτρο στην τιμή της αμόλυβδης, αντίθετα ξεπερνάει πάλι το 1,80/λίτρο και φτάνει το 1,83/λίτρο.

Μέσα σε 48 ώρες υπάρχει άνοδος 6% στην τιμή του πετρελαίου Μπρεντ, κάτι που όπως σημειώνει ο κ. Παπαγεωργίου δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χαμός» ξανά με τα καύσιμα – Έρχεται νέα άνοδος στην τιμή της βενζίνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.