ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Σούδας

Χανιά: Τη ζωή του έχασε ένας νέος άνδρας σε δυστύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Σούδας. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που κινείτο στο ρεύμα της λεωφόρου Σούδας με κατεύθυνση από Χανιά προς Σούδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να καταλήξει σε σιδερένιο φράχτη ο οποίος από την πρόσκρουση έπεσε. Δυστυχώς από το δυστύχημα ο...
Χανιά: Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Σούδας

Χανιά: Τη ζωή του έχασε ένας νέος άνδρας σε δυστύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Σούδας.

Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που κινείτο στο ρεύμα της λεωφόρου Σούδας με κατεύθυνση από Χανιά προς Σούδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να καταλήξει σε σιδερένιο φράχτη ο οποίος από την πρόσκρουση έπεσε.

Δυστυχώς από το δυστύχημα ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού, ένας 33χρονος άνδρας, ένστολος, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο τροχαίο δυστύχημα εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές η εμπλοκή και μιας μηχανής μικρότερου κυβισμού που βρισκόταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και προπορευόταν της μεγάλης μηχανής.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Σούδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.