ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Κλείνουν παραλίες σε Πάτρα και Βόλο» (vid)

Για 14 ημέρες...
Χαρδαλιάς: «Κλείνουν παραλίες σε Πάτρα και Βόλο» (vid)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη ενημέρωση που έκανε μίλησε για αποκλεισμό συγκεκριμένων πόλεων. Όπως έκανε γνωστό θα υπάρξει περιορισμός κυκλοφορίας σε Πάτρα και Βόλο σε συγκεκριμένες παραλίες.

Μέτρο το οποίο για την Πάτρα θα ισχύει από αύριο, Σάββατο, ενώ για τον Βόλο από την προσεχή Δευτέρα.

Όσον αφορά την Πάτρα πρόκειται για τις παραλίες Νότιο Πάρκο και την Πλαζ της Αγυιάς της Πάτρας. Όπου τις καθημερινές ημέρες ο κόσμος θα μπορεί να κυκλοφορεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 14:00, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει 24ωρος αποκλεισμός.

Στον Βόλο το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί στην παραλία της πόλης. Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 8:00 το πρωί και όλο το Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστή.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε και για την περίπτωση του πλοίου με τα θετικά κρούσματα που βρίσκεται στην Ελλάδα. Αλλά και για τις περιπτώσεις κρουσμάτων στη Ριτσώνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: «Κλείνουν παραλίες σε Πάτρα και Βόλο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.