ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της για τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Η Χάρις Αλεξίου μέσα από τα social media αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (23/8) σε ηλικία 79 ετών. Η Χάρις Αλεξίου θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 79 ετών. Ο...
Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της για τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Η Χάρις Αλεξίου μέσα από τα social media αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (23/8) σε ηλικία 79 ετών.

Η Χάρις Αλεξίου θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 79 ετών. Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

“Έχε γεια Γιάννη. Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου. Και όχι μόνο εγώ. Ήσουν θεμέλιο της γενιάς μας. καλό σου ταξίδι. Χαρούλα”, έγραψε στην ανάρτησή της η Χάρις Αλεξίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της για τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.