ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 9χρονου

Χίος: Σοκαριστικές στιγμές έζησε μία οικογένεια στα Αρμόλια της Χίου με την απόπειρα απαγωγής παιδιού από τη μητέρα του.
Χίος: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 9χρονου

Χίος: Σοκαριστικές στιγμές έζησε μία οικογένεια στα Αρμόλια της Χίου με την απόπειρα απαγωγής παιδιού από τη μητέρα του.

Η απόπειρα απαγωγής έγινε κατά τη διάρκεια της γιορτής της μαστίχας, στα Αρμόλια της Χίου που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς στην αστυνομία.

Ένας άνδρας, 55-60 ετών, χαμογέλασε στη μητέρα, της απέσπασε την προσοχή από το παιδί που στεκόταν μπροστά της, πήρε τον εννιάχρονο και απομακρύνθηκε, εκμεταλλευόμενος την πολυκοσμία, συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου.

Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός που είχε δίπλα της είχε εξαφανιστεί και τρέχοντας τον εντόπισε στα 100 μέτρα μαζί με τον άγνωστο άνδρα ο οποίος οδηγούσε το παιδί εκτός χωριού.

Με τις φωνές της μητέρας ο 55χρονος άφησε το παιδί, απομακρύνθηκε τρέχοντας και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόρτο Χέλι: Σύλληψη του δράστη από τις αρχές

Παρότι οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, οι προσπάθειες εντοπισμού του απέβησαν άκαρπες ενώ ακολούθησε κι επίσημη καταγγελία λόγο αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Σχεδόν αμέσως η μητέρα συνειδητοποίησε ότι ο γιος της λείπει. Τον εντόπισε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων και τον φώναξε.

Τότε ο άγνωστος άνδρας άφησε το παιδί και απομακρύνθηκε, εκμεταλλευόμενος ξανά τον συνωστισμό. Οι γονείς προσπάθησαν να εντοπίσουν τον άνδρα, αλλά δεν τα κατάφεραν. .Η μητέρα έχει δώσει πλήρη περιγραφή του άγνωστου άνδρα. Πρόκειται για άνθρωπο ηλικίας 55-60 ετών, με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά και μπλε μάτια.

«Ήταν ο τρόπος που με πλησίασε που με έκανε να προβληματιστώ κι αναζητώντας σε ένα λεπτό τον μικρό που ήταν μπρος στα μάτια μου διαπίστωσα ότι είχε φύγει από δίπλα μου και δεν ήταν και με τον σύζυγο μου», είπε η μητέρα, περιγράφοντας στην ιστοσελίδα astraparis την απόπειρα απαγωγής του γιου της. «Ψάχνοντας δεξιά και αριστερά τον είδα να απομακρύνεται με τον συγκεκριμένο άγνωστο που του κρατούσε την πλάτη. Το παιδί μου δεν είχε δει ποιος ήταν με τον κόσμο, ένιωσε ένα χέρι στην πλάτη και υπέθεσε ότι ήταν ο μπαμπάς του που βρισκόταν πίσω μας. Φώναξα το όνομα του παιδιού κι αμέσως μετά είδα τον άγνωστο να απομακρύνεται. Γλύτωσε το παιδί δεν ξέρω πώς, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ούτε στο νησί πια δεν είμαστε ασφαλείς», συμπλήρωσε η σοκαρισμένη γυναίκα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Χίος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίος: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 9χρονου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.