ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ΚΟ το Ποτάμι – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς

Το γνωστοποίησε ο ίδιος με σχετική επιστολή του
Χωρίς ΚΟ το Ποτάμι – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Αμυράς, το οποίο και γνωστοποίησε ο ίδιος με σχετική επιστολή του.

Στην επιστολή αυτή, ο τέως βουλευτής του Ποταμιού εξήγησε τους λόγους παραίτησής του και ευχαρίστησε προσωπικά τον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

Να σημειωθεί πως άμεση συνέπεια από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά είναι ότι το Ποτάμι πλέον δεν αποτελεί κοινοβουλευτική ομάδα αφού το όριο είναι πέντε βουλευτές ενώ το Ποτάμι έχει μόνο τέσσερις.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Αμυρά:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρος του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα.»

Μια χούφτα κουκουλοφόροι παίζουν θέατρο με την Αστυνομία για να διαλυθεί το συλλαλητήριο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς ΚΟ το Ποτάμι – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.