ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΘ: Δεν θα γίνει φέτος-Οριστική η απόφαση!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η φετινή ΔΕΘ δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού και πάλι.
ΔΕΘ: Δεν θα γίνει φέτος-Οριστική η απόφαση!

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας δεν είναι αναμενόμενη καθώς τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία τις τελευταίες εβδομάδες.

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΔΕΘ δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος και το μόνο που απομένει είναι η Κυβέρνηση να το ανακοινώσει και επίσημα.

Τιμώμενη χώρα ήταν η Γερμανία, η οποία από το τέλος του πρώτου κύματος κορονοϊού μέχρι τα μέσα Ιουλίου, επέμενε να πραγματοποιηθεί η ΔΕΘ, αλλά με το άνοιγμα των οικονομιών μετά την καραντίνα τα επιδημιολογικά δεδομένα επιδεινώθηκαν και για τη Γερμανία και για την Ελλάδα.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι σε επικοινωνία με την Γερμανία, η οποία φέτος είναι η τιμώμενη χώρα, προκειμένου να οργανωθούν ορισμένες εκδηλώσεις διαδικτυακά.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της Εκθεσης είχαν τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ωστόσο, η εξέλιξη με την αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε στην απόφαση για ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΘ: Δεν θα γίνει φέτος-Οριστική η απόφαση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.