ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΘ: Δεν θα γίνει φέτος-Οριστική η απόφαση!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η φετινή ΔΕΘ δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού και πάλι.

ΔΕΘ: Δεν θα γίνει φέτος-Οριστική η απόφαση!
ΔΕΘ: Δεν θα γίνει φέτος-Οριστική η απόφαση!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας δεν είναι αναμενόμενη καθώς τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία τις τελευταίες εβδομάδες.

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΔΕΘ δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος και το μόνο που απομένει είναι η Κυβέρνηση να το ανακοινώσει και επίσημα.

Τιμώμενη χώρα ήταν η Γερμανία, η οποία από το τέλος του πρώτου κύματος κορονοϊού μέχρι τα μέσα Ιουλίου, επέμενε να πραγματοποιηθεί η ΔΕΘ, αλλά με το άνοιγμα των οικονομιών μετά την καραντίνα τα επιδημιολογικά δεδομένα επιδεινώθηκαν και για τη Γερμανία και για την Ελλάδα.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι σε επικοινωνία με την Γερμανία, η οποία φέτος είναι η τιμώμενη χώρα, προκειμένου να οργανωθούν ορισμένες εκδηλώσεις διαδικτυακά.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της Εκθεσης είχαν τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ωστόσο, η εξέλιξη με την αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε στην απόφαση για ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Exit mobile version