ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαιώθηκε ο Καρυπίδης: Του ζητούσε 100 εκατ. ο Μαρινόπουλος

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον Μαρινόπουλο, ο οποίος του είχε καταθέσει αγωγή. Εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που απορρίπτει την αγωγή Μαρινόπουλου κατά του ισχυρού άνδρα του Άρη για την γνωστή δικαστική αντιπαράθεση που έχουν. Μέσω αυτής, ο πρώτος ζητούσε 100 εκατ. ευρώ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Οριστικό, πήρε τον Βέλεθ από τον...
Δικαιώθηκε ο Καρυπίδης: Του ζητούσε 100 εκατ. ο Μαρινόπουλος

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον Μαρινόπουλο, ο οποίος του είχε καταθέσει αγωγή.

Εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που απορρίπτει την αγωγή Μαρινόπουλου κατά του ισχυρού άνδρα του Άρη για την γνωστή δικαστική αντιπαράθεση που έχουν. Μέσω αυτής, ο πρώτος ζητούσε 100 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Οριστικό, πήρε τον Βέλεθ από τον Άρη, επιβεβαίωση Sportime

Τις επόμενες μέρες αναμένονται αποφάσεις για δυο αγωγές, που έχει κάνει ο Καρυπίδης κατά του Μαρινόπουλου. Στη μία, ο πρόεδρος των «κίτρινων» ζητά 100 εκατ. και στην άλλη 50 εκατ ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικαιώθηκε ο Καρυπίδης: Του ζητούσε 100 εκατ. ο Μαρινόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.