ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση αποκατάστασης για Νεκτάριο Μαρτίνο

Ακολουθεί δήλωση αποκατάστασης για Νεκτάριο Μαρτίνο.
Δήλωση αποκατάστασης για Νεκτάριο Μαρτίνο

Kατόπιν της από 18/8/2021 Εξώδικης Δήλωσης – Διαμαρτυρίας του κου Νεκτάριου Μαρτίνου και κατόπιν αιτήματός του, η ιστοσελίδα προβαίνει στην κάτωθι Ανακοίνωση: 

Η Ιστοσελίδα την 9/8/2021 δημοσίευσε άρθρο με τίτλο “Ονομάζεται Νεκτάριος Μαρτίνος” προς αναδημοσίευση ρεπορτάζ έτερων ιστοσελίδων. Στο κείμενο του άρθρου, εσφαλμένα δημοσιεύτηκε το επώνυμο “Μαρτίνος” και συγκεκριμένη φωτογραφία του απεικονιζόμενου προσώπου. Κατόπιν των δηλώσεων και διευκρινίσεων του κου Μαρτίνου, περί του γεγονότος ότι δεν σχετίζεται με τον αναφερόμενο στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα “Νεκτάριο”, προβήκαμε στην άμεση διαγραφή του σχετικού άρθρου. 

Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στον ίδιο και του οικείους του και δηλώνουμε ότι η σύγχυση οφείλεται στον αυξημένο φόρτο εργασίας και σε σφάλμα του συντάκτη. 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήλωση αποκατάστασης για Νεκτάριο Μαρτίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.