ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Τι έγινε στα Ιωάννινα

Η σταθερή δημοσκοπική άνοδος της ΝΙΚΗΣ εμφανίζεται πλέον και στις γνώμες του κόσμου.
Δημήτρης Νατσιός: Τι έγινε στα Ιωάννινα

Δημήτρης Νατσιός: Έκπληκτος από τα όσα άκουσε και είδε στα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ και την συμπαράσταση του κόσμου, με φόντο την ψήφιση από την κυβέρνηση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων (ψήφισαν επίσης ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας).

Η σταθερή και ξεκάθαρη, αρνητική θέση της ΝΙΚΗΣ στο θέμα του γάμου ομοφυλοφίλων φαίνεται πως μετατρέπει αργά αλλά σταθερά το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.

Αυτό αντιλαμβάνονται και οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ, οι οποίοι γίνονται συνεχώς αποδέκτες μηνυμάτων υποστήριξης για τη θέση τους.

Χαρακτηριστικά ήταν τα μηνύματα που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, στα Ιωάννινα, όπου βρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πιερίας Κομνηνό Δελβερούδη.

«Σήμερα καμαρώσαμε το ποτάμι της ζωής τα νιάτα της πατρίδας και οι μαθητές και οι στρατιώτες και έτσι παίρνουμε θάρρος για να συνεχίζουμε με σθένος, με δύναμη, αλλά κυρίως με ελπίδα την ιστορική μας πορεία ως λαός», δήλωσε ο Δημήτρης Νατσιός ενώ κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ επισκέφθηκε την Ι. Μ. Παναγίας Μολυβδοσκέπαστου στην Κόνιτσα όπου πήρε την ευχή του ηγουμένου π. Αρσενίου, και προσκύνησε τον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού.

Δημήτρης Νατσιός: Τι έγινε στα Ιωάννινα

Δημήτρης Νατσιός: Τι έγινε στα Ιωάννινα

Ο Δημήτρης Νατσιός επισκέφτηκε και το σπίτι του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.

Η σταθερή δημοσκοπική άνοδος της ΝΙΚΗΣ εμφανίζεται πλέον και στις γνώμες του κόσμου, οι οποίοι προσεγγίζουν σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνισή του (σ.σ. ειδικά στην επαρχία) τον Δημήτρη Νατσιό, ζητώντας του να συνεχίσει με την ίδια ένταση να «μάχεται για τα ιερά και τα όσια του ελληνικού έθνους».

Το «μπράβο συνεχίστε έτσι, είμαστε μαζί σας», μπορεί κάποιες φορές να μας το λένε άνθρωποι χαμηλόφωνα, όμως βροντοφωνάζει πως ο ελληνικός λαός συνεχίζει να έχει ψηλά το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια», έλεγαν άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ.

Σε κάθε περίπτωση, στη ΝΙΚΗ νιώθουν μεγάλη ικανοποίηση αλλά και υποχρέωση όπως τόνιζουν να συνεχίζουν να αγωνίζονται για όλους αυτούς που σωστά αισθάνονται προδομένοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός: Τι έγινε στα Ιωάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.