ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – NIKH: Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία

Ειδικό ένθετο με θέμα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία κυκλοφορεί σε συγκεκριμένες εφημερίδες την Κυριακή (7/5).
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – NIKH: Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία

Με θέματα παιδείας και συγκεκριμένα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ελληνικά σχολεία, καταπιάνεται το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – Νίκη που κατεβαίνει στις εκλογές 2023.

Έτσι, όπως ενημέρωσε το Κίνημα αύριο (7/5) θα κυκλοφορήσει μαζί με τις εφημερίδες Κυριακάτικη Δημοκρατία και Εστία της Κυριακής 32σέλιδο ένθετο με το εν λόγω θέμα.

Η ενημέρωση που έγινε μέσω Social Media αναφέρει πως «εκτάκτως, αύριο 7-5-2023 με τις εφημερίδες Κυριακάτικη Δημοκρατία (ενισχυμένη έκδοση) και Εστία της Κυριακής, θα κυκλοφορηθεί το 32σέλιδο ένθετο της «ΝΙΚΗΣ» με θέμα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία.

Για πρώτη φορά ελληνικός πολιτικός οργανισμός εγείρει ένα θέμα τόσο ευαίσθητο για γονείς και εκπαιδευτικούς μιλώντας στη γλώσσα της αλήθειας.

Το παγκοσμιοποιητικό αφήγημα της σύγχυσης των φύλων και της βίαιης επέμβασης στις ψυχές και στα σώματα των παιδιών μας δεν θα περάσει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – NIKH: Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.