ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήθεν κύμα συμπαράστασης στο Twitter για τον διορισμό του υιού Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Στο κενό έπεσε το δήθεν κύμα συμπαράστασης στο Twitter για τον διορισμό του υιού Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο!
Δήθεν κύμα συμπαράστασης στο Twitter για τον διορισμό του υιού Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Trolls από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και «πιστοί στρατιώτες» του Μαξίμου, βρίσκονται στο πλευρό του υιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μετά την αποκάλυψη του Documento πως προσελήφθη από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς σε θέση διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού στο Ευρωκοινοβούλιο, δέχτηκε σκληρή κριτική από χιλιάδες χρήστες του Twitter.

Οι εν λόγω «στρατιώτες» λοιπόν κατάφεραν να κάνουν trend το hashtag #ΜΕ_ΤΟΝ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ σκορπώντας γέλιο και εκνευρισμό ταυτόχρονα… για την ευκολία που ο νεαρός αποκαταστάθηκε επαγγελματικά.

Βέβαια, αυτό το εγχείρημα δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μάλλον θα έλεγε κανείς πως γύρισε μπούμερανγκ καθώς η δήθεν στήριξη στον διορισμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετατράπηκε σε ένα ανελέητο κράξιμο όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς από τα Tweets που ακολουθούν!

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter της δήθεν συμπαράστασης στον υιό Μητσοτάκη:

Φυσικά την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μια ευχάριστη ανάσα δροσιάς (καθώς έρχεται και καλοκαίρι) με την αύξηση του κατώτατου μισθού!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήθεν κύμα συμπαράστασης στο Twitter για τον διορισμό του υιού Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.