ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ποιες είναι οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ

Καθώς περνούν τα 24ωρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φώς.
Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ποιες είναι οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ

Το κουβάρι της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι, αρχίζει να ξετυλίγει πλέον η αστυνομία ενώ όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου.

Οπως αναφέρουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ο 19χρονος μαζί με την 17χρονη φίλη του, αλλά και μερικοί φίλοι τους ακόμα, κάθονταν στην πλατεία Ηρώων στο Χαλάνδρι, όταν ο περιπτεράς τους ζήτησε να μετακινηθούν καθώς έκαναν φασαρία.

Οι νεαροί μετακινήθηκαν και εμφανίστηκαν ακόμα τρία άτομα τα οποία, φέρεται να γνώριζε ο 19χρονος Θωμάς.

Οι αρχές αναμένουν τώρα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εντοπιστεί ο δολοφόνος αλλά και οι συνεργοί του, καθώς θεωρείται από τις αρχές πως συνέβαλαν στην ακινητοποίηση του θύματος.

Να σημειωθεί ακόμα, πως οι αρχές εντοπίζουν μία παράξενη ομοιότητα στην υπόθεση του νεαρού Θωμά με αυτή του 20χρονου Θοδωρή Γαλαζούλα τον Μάιο του 2016 ο οποίος είχε δολοφονηθεί στη Πεντέλη. Το θύμα, όπως προέκυπτε τότε από τις καταθέσεις ήταν χρήστης κάνναβης και διακινούσε κάνναβη στα Γλυκά Νερά και στο Γέρακα.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας του 19χρονου να προέρχονται από προσωπικές διαφορές λόγω οικονομικών δοσοληψιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ποιες είναι οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.