ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική εξέλιξη: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παπούδων τους

Σοκ προκαλεί η είδηση πως τα δύο δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκαν νεκρά, καθώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους. Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, τα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι. Η υπόθεσή τους είχε προκαλέσει συγκίνηση παγκοσμίως, με ιδιαίτερες αναφορές...
Δραματική εξέλιξη: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παπούδων τους

Σοκ προκαλεί η είδηση πως τα δύο δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκαν νεκρά, καθώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, τα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι.

Η υπόθεσή τους είχε προκαλέσει συγκίνηση παγκοσμίως, με ιδιαίτερες αναφορές και στα ξένα Μέσα, με τον πατέρα τους να θεωρεί αρχικά πως τις είχε εντοπίσει μέσα από ένα βίντεο. Εν τέλει τα κορίτσια εκείνα ήταν άλλα που κατάφεραν και γλίτωσαν από την πύρινη κόλαση.

Ο επίλογος γράφτηκε τελικά το βράδυ της Παρασκευής καθώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δραματική εξέλιξη: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παπούδων τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.