ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση χούλιγκανς στην Πατησίων

Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την επίθεση από χούλιγκανς στην Πατησίων. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταγγέλλει με ανάρτηση στο Facebook ότι διμοιρία των ΜΑΤ, δέχτηκε επίθεση το μεσημέρι από ομάδα χούλιγκανς που επέβαινε σε 100 δίκυκλα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο συνάδελφοί τους....
Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση χούλιγκανς στην Πατησίων

Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την επίθεση από χούλιγκανς στην Πατησίων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταγγέλλει με ανάρτηση στο Facebook ότι διμοιρία των ΜΑΤ, δέχτηκε επίθεση το μεσημέρι από ομάδα χούλιγκανς που επέβαινε σε 100 δίκυκλα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο συνάδελφοί τους.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές ενώ στην ανακοίνωση τους αφήνουν αιχμές για την ηγεσία της Αστυνομίας, αφού θεωρούν ότι γνώριζε ότι στο σημείο θα κατέφθαναν οπαδοί, αφού φωτογραφίζει -χωρίς να αναφέρει- οπαδούς του Παναθηναϊκού που επέστρεφαν από την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επίθεση χούλιγκαν μέρα μεσημέρι εναντίον διμοιρίας

Ενημερωθήκαμε ότι πριν λίγη ώρα τουλάχιστον 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας διήλθαν από την οδό Πατησίων, όπου επιτέθηκαν στη διμοιρία που εκτελούσε εκεί σταθερή βάρδια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 2 τραυματίες συνάδελφοι αλλά και 2 συλλήψεις.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου αφού οι θρασύτατοι χούλιγκαν δεν δίστασαν να επιτεθούν με σφοδρότητα εναντίον των συναδέλφων μας, μέρα μεσημέρι άνευ λόγου και αιτίας. Έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ένωσή μας ότι η διμοιρία είτε δεν ενημερώθηκε καν, είτε ενημερώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μηχανάκια προσεγγίσουν το σημείο της. Αν ισχύει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μετά ορισμένοι της Ηγεσίας μιλούν για επαγγελματισμό.

Ντροπή!

Περαστικά στους συναδέλφους. Είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε νομική ενέργεια αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν εναντίον του οποιουδήποτε δράστη (φυσικού ή ηθικού αυτουργού)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση χούλιγκανς στην Πατησίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.