ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ έχει απειλήσει ευθέως Υπουργό, φανταστείτε τι κάνει στο Sportime!

Οι απειλές και η στοχοποίηση που δέχονται εργαζόμενοι και υψηλά ιστάμενοι του Sportime έχει περάσει σε άλλο επίπεδο
Εδώ έχει απειλήσει ευθέως Υπουργό, φανταστείτε τι κάνει στο Sportime!
Καιρό τώρα, η επίθεση είναι συστηματική και αήθης. Στεκόμαστε σε μια γωνία και δεχόμαστε τα πυρά από διάφορα sites (πολλά), μέτωπα, προφίλ άγνωστης προέλευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απειλές και πολλά ακόμα. Όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Μα όλα! Το γεγονός πως το Sportime βλέπει με θετικό μάτι την ιδιοκτησιακή αλλαγή του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο. 

Δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα, διευθύνσεις
 και λοιπά στοιχεία. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Είναι όλα τόσο προφανή εξάλλου, που δεν χρειάζεται επεξήγηση. Ένας επιχειρηματίας θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο, ένας άλλος τον θέλει για τον εαυτό του. Ο τρόπος που σχεδιάζει (ή μάλλον που σχεδίαζε να τον πάρει) έχει ναυαγήσει. Για την ακρίβεια ποτέ δεν θα μπορούσε να πάρει αυτό το πλάνο σάρκα και οστά. 

Ποιά είναι η λογική του την επόμενη μέρα αυτής της συνειδητοποίησης; Ή εγώ ή κανείς!


Λάσπη, πόλεμος, απειλές και άρθρα κατά παραγγελία. Κατασκευασμένα για να αρέσουν σε εκείνον και να γεμίσουν τον κόσμο με ψέματα. Ο ένας που κατηγορήθηκε για τα μύρια όσα. Τι κι αν έχει δικαιωθεί στις δικαστικές του υποθέσεις; Ψιλά γράμματα. Ο άλλος που εκμεταλλεύεται το όνομα του αδερφού του. Ο υπάλληλος που πρέπει να απολυθεί. Ο άλλος υπάλληλος που τον απέλυσε και φρόντισε να μην βρίσκει δουλειά κάπου αλλού. 


Τι μας λέει; Τι μας στέλνει; Πόσους και με τι τρόπο βρίζει; Με τι απειλεί; Αυτά που έχουν γραφτεί; Ο δόλιος τρόπος; Δεν πάει ο νου σας. Αλλά θα μας πείτε, εδώ απειλεί εν ενεργεία Υπουργό, θα κωλώσει να τα βάλει με ένα μέσο που δουλεύουν άνθρωποι για να ζήσουν τις οικογένειές τους; 

Θυμηθείτε την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή και θα καταλάβετε τις πρακτικές που χρησιμοποιεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εδώ έχει απειλήσει ευθέως Υπουργό, φανταστείτε τι κάνει στο Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.