ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Μανούσος Καργάκης προδομένος από την καρδιά του

Το τελευταίο αντίο στον 52χρονο τυροκόμο ειπώθηκε την Κυριακή 10/10 στον Μανούσο Καργάκη, γνωστό τυροκόμο της Κρήτης.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Μανούσος Καργάκης προδομένος από την καρδιά του

Ο Μανούσος Καργάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών προδομένος από την καρδιά του αφήνοντας πίσω του γυναίκα και δύο παιδιά.

Ο Μανούσος Καργάκης υπήρξε επιτυχημένος τυροκόμος στην Ανώπολη Ηρακλείου με καταγωγή από τα Βορίζια Φαιστού ενώ διατηρούσε και κατάστημα στο Ηράκλειο. Υπήρξε εξαίρετος άνθρωπος και επαγγελματίας.

Η οικογένεια του διατηρεί την τυροκομική μονάδα «Τυροκομικά Καργάκης» εδώ και χρόνια. Ο παππούς του ήταν ο πρώτος τυροκόμος της οικογένειας με την επιχείρηση σιγά σιγά να εξελίσσεται εως ότου το 1991 δημιουργήθηκαν σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το 2008 έγινε επένδυση στα προϊόντα του παγωτού και του γιαουρτιού για τα οποία δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις στον Πανασσό Δήμου Γόρτυνας. Η πρώτη ύλη συλλεγόταν πάντα από την ευρύτερη περιοχή των Βοριζίων.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης για τον πρόωρο χαμό του, την Κυριακή 10/10, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρης στις Πατέλες Ηρακλείου.

Έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Μανούσος Καργάκης προδομένος απο την καρδιά του

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Μανούσος Καργάκης προδομένος από την καρδιά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.