ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 38 ετών ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής

Σε ηλικία μόλις 38 ετών έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής.
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 38 ετών ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής

Δημήτρης Σαμαρτζής: Θρήνο στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή, Δημήτρη Σαμαρτζή σε ηλικία μόλις 38 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο νεαρός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε με ανάρτηση της στα social media, η διάσημη ποιήτρια, Μαίρη Γραμματικάκη που είχε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Σαμαρτζή στο άλμπουμ «Σώματι και Ψυχή» το 2017.

«Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων. Μας αγάπησε και μας αγκάλιαζε κι αόρατος φύλακας φρουρός θα μένει σιμά μας… ΑΘΑΝΑΤΟΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Γραμματικάκη μόλις έμαθε πως ο Δημήτρης Σαμαρτζής ήταν νεκρός, με την κηδεία του να αναμένεται να τελεστεί τις επόμενες ημέρες στην Λιβαδειά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 38 ετών ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.