ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα στη ΓΑΔΑ (Τρίτη 8/6) η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανιζόταν ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα στη ΓΑΔΑ (Τρίτη 8/6) η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανιζόταν ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας βρίσκεται έρευνα σχετικά με την Ελένη Μυλωνοπούλου.  Την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάϊν η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της με άγριο τρόπο δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με το newsit, η γυναίκα εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής (πήγε με ταξί το οποίο όμως συνόδευε όχημα της ΕΛ.ΑΣ, στη ΓΑΔΑ), στα πλαίσια προκαταρκτικής σχετικά με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της. Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές, ερευνούν για το εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου το αδίκημα της απάτης κατ΄ εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ότι η κ. Μυλωνοπούλου δεν κατέχει πτυχίο ΑΕΙ στο τομέα της Ψυχολογίας. Την έρευνα ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ίδια στην κατάθεσή της, φέρεται να είπε  πως εργάζεται σε κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικής και συμβουλευτικής προσέγγισης, ενώ είχε και άδεια από το Επιμελητήριο.

Ίδιες «πηγές» ανέφεραν πως με το ζευγάρι είχε επαφές μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και διέκοψαν, ενώ επαφή απέκτησε και πάλι με τον πιλότο μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου, καθώς του είχε στείλει συλλυπητήρια επιστολή.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚαρισμένος Αμερικανός στρατηγός με όσα είδε από τους Έλληνες – Πρώτη φορά τα βλέπω αυτά

Survivor: Αποκάλυψη βόμβα του Ντάφυ για την «δωροδοκία» (vid)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

 

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Οι εξουσιαστές της Δύσης νοιώθοντας «θεοί» τελικά έγιναν δαίμονες - Παιδεραστία, όργια, αποκρυφισμός, ευγονική και πολιτικές πλεκτάνες συγκλονίζουν τον πλανήτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αντώνης Σαμαράς: Νέα συνέντευξη με σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό – «Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Αντώνης Σαμαράς: Νέα συνέντευξη με σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό – «Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε στον Κ.Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς, διαψεύδοντας τις φήμες περί υποτιθέμενης ανακωχής μεταξύ τους

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση: To 57% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση – Το ποσοστό εκτινάχθηκε τους τελευταίους 3 μήνες

Δημοσκόπηση: To 57% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση – Το ποσοστό εκτινάχθηκε τους τελευταίους 3 μήνες

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco αποτυπώνεται η εκθετική αύξηση της λαϊκής δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση

Κοινωνία
Κοινωνία: Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι Έλληνες σε οικονομική ασφυξία – Τελειώνουν τα λεφτά στις 18 του μήνα για 6 στα 10 νοικοκυριά

Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι Έλληνες σε οικονομική ασφυξία – Τελειώνουν τα λεφτά στις 18 του μήνα για 6 στα 10 νοικοκυριά

Οικονομική ανασφάλεια, περικοπές σε βασικές ανάγκες και αδυναμία αποταμίευσης καταγράφει η ετήσια έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μας έστειλε για… χόρτα η Έφη Αχτσιόγλου: Aνακάλυψε τον εχθρό του βιγκανισμού και είναι ο… Τραμπισμός

Μας έστειλε για… χόρτα η Έφη Αχτσιόγλου: Aνακάλυψε τον εχθρό του βιγκανισμού και είναι ο… Τραμπισμός

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, «κούφανε» τους πάντες με τα... χορτοφαγικά συμπεράσματά της

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Alco: Αταλάντευτη η δυναμική Καρυστιανού με το 26% να βλέπει θετικά το κόμμα της – Στο 23,5% η ΝΔ

Δημοσκόπηση Alco: Αταλάντευτη η δυναμική Καρυστιανού με το 26% να βλέπει θετικά το κόμμα της – Στο 23,5% η ΝΔ

Σχεδόν οι 4 στους 10 αναποφάσιστους σκέφτονται να ψηφίσουν το κόμμα Καρυστιανού - Το 75% θέλει να «πειστεί» από το κυβερνητικό της πρόγραμμα

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή είναι ένα ευλογημένο «εγχειρίδιο» μητρότητας - Από την αγκαλιά της μάνας Παναγίας στην αγκαλιά της Εκκλησίας και τον τύπο της που είναι ο Δίκαιος Συμεών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σε δυνάστη των νοικοκυριών εξελίχθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Τσουνάμι» καταγγελιών για ανύπαρκτες ρευματοκλοπές και εξοντωτικά πρόστιμα σε αθώους πολίτες

Σε δυνάστη των νοικοκυριών εξελίχθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Τσουνάμι» καταγγελιών για ανύπαρκτες ρευματοκλοπές και εξοντωτικά πρόστιμα σε αθώους πολίτες

Ανάστατοι χιλιάδες ιδιοκτήτες με πρόστιμα χιλιάδων ευρώ από τον ΔΕΔΔΗΕ, καλούμενοι να αποδείξουν πώς «δεν είναι ελέφαντες»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Η βουλευτής ΝΔ Χ.Αλεξοπούλου έκανε την πιο άθλια δήλωση του 2026 ως τώρα: «Το τζάμπα πέθανε για τα φθηνά ενοίκια – Δεν θα σας πάρουμε και ζακετούλα»

Η βουλευτής ΝΔ Χ.Αλεξοπούλου έκανε την πιο άθλια δήλωση του 2026 ως τώρα: «Το τζάμπα πέθανε για τα φθηνά ενοίκια – Δεν θα σας πάρουμε και ζακετούλα»

Σάλος με το ρεσιτάλ αναλγησίας της Χ. Αλεξοπούλου στην εκπομπή του Τάκη Χατζή - Πλήρης κάλυψη των αισχρών δηλώσεων από τον Π.Μαρινάκη

Κοινωνία