ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!»

Σύμφωνα  με την αγγλική εφημερίδα «Mirror».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα  με την αγγλική εφημερίδα Mirror ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα  με την αγγλική εφημερίδα Mirror ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αγγλικός Τύπος εξακολουθεί να αφιερώνει αρκετό χώρο στα Μέσα για τον στυγερό φόνο στα Γλυκά Νερά. Αυτή τη φορά η εφημερίδα Mirror ισχυρίζεται πως «αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο για την 20χρονη Καρολάιν ήταν πως ανακάλυψε πως ο σύζυγός της ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Στο μεταξύ έτσι βιώνει τις πρώτες μέρες του στη φυλακή ο πιλότος.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Mirror.

Ακόμη το εν λόγω ρεπορτάζ προσθέτει, πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει πάντα η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Και τους εννέα μήνες στο σπίτι της Ουκρανής – Η πρώτη ατάκα στους Αστυνομικούς

Survivor Τελικός: Spoiler! Γι΄ αυτό η Μαριαλένα είναι το ακλόνητο φαβορί για τελικό!

Exit mobile version